The journey continous (part 2)
En deel 2, voor het geval internet hier weer eens vastslaat

Woensdag na de Floating Market heeft de homestay-meneer me naar Amphawa gebracht, een soort heel leuk Venetie-achtig plaatsje. Heel veel huizen en winkeltjes zijn om een kanaal gebouwd, ziet er heel gezellig uit. Natuurlijk was er ook een markt, dus je kunt je er wel vermaken. Het is ook een hele populaire plek voor niet-westerse toeristen, dus wederom gezellig druk. En belachelijk duur. Maar goed, ik had een mooie kamer, met airco, op een heel leuk home stay-adres aan het water dus vooruit!
Donderdag voor de verandering eens een fiets gehuurd en zelf in de buurt rondgefietst. En wat ben je dan blij met een zonnebril

Vanochtend (vrijdag) via 2 bussen weer teruggekomen in Bangkok. Over een uurtje ga ik nog een cooking class doen (kon het niet laten!), morgen wat musea/ tempels bezoeken, zondag naar een grote weekendmarkt, maandag naar een soort grote Thaise Madurodam en dan dinsdagavond alweer naar huis!
Nu zijn jullie wel weer genoeg op de hoogte denk ik!
Nou jose je hebt heel wat gezien daar en in je eentje knap hoor en ja nu weet je eens hoe een bekende nederlander zich voelt vandaar daar hun altijd zonnebrillen dragen haha leuk om ook eens mee te maken. geniet van je laatste dagen en zie je vast wel een keer in de winkel gr je ex collega
Leuk Jo, dat de story continUES :P
See you wednesday 6.00 AM at Schiphol! :D
Fijn dat je weer zo relatief snel opgeknapt was en nog heel veel hebt kunnen zien en doen. En ook leuk dat je ons daarvan zo trouw verslag hebt uitgebracht. Mooie foto's weer! Geniet er nog even van en alvast een goede terugreis!
Ik heb erg genoten van je mooie verhalen!! Nog heel veel plezier en een goede en veilige terugreis!!
Je hebt een prachtige tijd gehad denk ik, wil graag je verhaal van je zelf nogeens horen, goede en veilige reis terug.
Hoi Jose,
op de valreep: een goede reis terug naar het veel koudere Nederland. Daar is ook van alles te beleven, maar wel weer van een heel andere orde als in Thailand.
Hopelijk lees je dit mailtje nog voor je weer gaat vliegen. Nogmaals een goede reis en tot ziens, wereldreiziger.
tante Nelly en oom Henk
Hoi José
Ik heb genoten van je verhalen, jeetje meis wat heb je een hoop meegemaakt. Echt leuk om dat allemaal te lezen.
Een hele goeie terugvlucht, see you
Groetjes Marga
Ha José, wat een prachtige foto's en avontuurlijke verhalen heb je ons gestuurd, prachtig om te lezen.
Hele goede vlucht en gauw tot ziens!
Groetjes Fiet