Weer in Singburi
Hebben jullie al een mapje van Jose-Thailand-spam aangemaakt? Alles gaat hier nogal traag (Thais tempo), vandaar dat ik maar vaker een klein stukje en paar foto's doe

Groetjes!!
Hoi José,
We zijn nog lang niet uitgekeken op je foto's en verhalen, dus ga gerust door! Succes met het opknappen van het weeshuis. Jammer van die taalbarrière, maar lichaamstaal is ook een vorm van communiceren, en verder maar veel improviseren.
Groetjes, Ien
We willen wel foto's zien van het weeshuis!
ik zeg MEER MEER MEER!! Kei leuk om zoveel van je te horen! Lekkere werkdagjes daar... lijkt een beetje op Suriname ;) haha... Enjoy it! enne, kom maar op met je volgende verhaal! Ga nu foto's kijken..... spannend... :-p Xxx
Wowie jo! Neejoh, typen en posten jij! Ben al helemaal verbaasd dat je uberhaupt foto's maakt, dan willen we ze zien ook! Terwijl ik kruidkoek eet.., en wat voor... :-) xmo
Hoi Jose daar ben ik eindelijk de tijd gaat zo snel dus vanochtend dacht ik nu ga ik jose opzoeken, mooi dat het goed gaat het is een goede ervaring voor jou denk ik.
Fijn dat je het thuis vront zo op de hoogte houdt mijn zoon is op het ogenblik in cambothja met een klein motortje reis hij rond.
Ik ga je verder volgen groetjes van mij
Ha José,
spannend allemaal zeg! Jij beleeft nogal wat. Prachtige foto's en verhalen, go on! Werk ze en succes met de taal. Groetjes uit Hellevoet.