josevandam1988.reismee.nl

Still alive

Zoveel mensen, zoveel meningen.... Bijvoorbeeld over uitslapen, niet mijn sterkste punt. Vandaar dat ik nog meer even het internetcafe van ons hostel/hotel ben ingedoken. Weten jullie meteen dat het bommetje (nog)niet gelegd is
Laughing
Hoewel ik moet zeggen dat ik me laatst meer bedreigd voelde door die halfwilde honden dan nu door die halfwilde terroristen! Gisteren zijn we dus gewoon Bangkok ingeweest. We hebben een grote markt bezocht (niet geschikt voor claustrofobisch aangelegde mensen) en zijn via een omweg naar Chinatown gegaan (waar hetzelfde geldt). Taxichauffeurs werken hier samen met touroperators en winkels en brengen je soms naardesbetreffende organisatie ipv naar je gewenste eindhalte, dus dat is iets om even aan te wennen. Maar ook wel weer grappig, zit je nog eens met 5 man in een tuktuk die bedoeld is voor 2-3 personen.Hier komen ze naar beneden druppelen dus we gaan (eindeleid ontbijten). Tot de volgendekeer
Laughing

Ger

Hé Jo, ik lees net in de Israëlische krant (in het Engels, hoor ;-) ) dat in Bangkok materiaal is gevonden om bommen te maken bij één of andere Hezbollah-man. En dat het niet bedoeld was om in Thailand bommen te laten ontploffen, maar om het land uit te smokkelen (waarschijnlijk naar Israël ofzo). En zo komt alles weer bij elkaar ;-).

Zus Mo

Ja gezellig Ger... kan ik me nu zorgen gaan maken om jou! Jammer dat je niet thuis bent Jo, het is heerlijk weer. Wel koud, maar de zon schijnt! Hoe is je eerste echte werkdag verlopen?