josevandam1988.reismee.nl

Nog 3 nachtjes slapen!

Hoe dichterbij de 7e komt, hoe groter de verzameling spullen rondom mijn backpack wordt. Nu maar hopen dat ze er ook in gaan passen, maar daar kom ik gauw genoeg achter
Laughing
Leuk dat de eerste reacties al binnenkomen voor ik überhaupt een verhaal gepost heb. Ik ga proberen regelmatig wat op de site te zetten, mocht ik ergens een computer tegenkomen (in de jungle, bij het bergvolk, in een tempel, in het natuurreservaat...) Tot die tijd moeten jullie het hiermee doen
Tongue out
De eerste week in Thailand ga ik aan een soort cultuur/orientatieweek meedoen. Culturele uitstapjes maken, een paar woordjes Thai leren (sawadee, goeiedag!), een poging doen Thais te koken. De 2e en 3e week ga ik waarschijnlijk vrijwilligerswerk doen in een weeshuis en de 4e week bij een soort natuurbehoudproject (uitkijken voor kwijlende en bijtende apen, want helaas niet meer ingeënt tegen rabiës...). Daarna ga ik nog een week bij de Akha in Chiang Rai meewonen/werken en een korte jungletrekking maken. Dan ga ik mezelf nog 2 weken vermaken in Chiang Mai, Bangkok, Kanchanaburi (bridge on the river Kwai) en alle andere plekken die in de reisgidsen zo mooi omschreven worden. Tijdens het vrijwilligerswerk slaap ik in vrijwilligersaccomodaties. Een mooie gelegenheid om van het echte Thaise leven te genieten (douchen en handwasjesdoen met koudwater, rijst voor ontbijt, lunch en diner, maar ook 30'C, mooie landschappen en als het goed is altijd glimlachende mensen). Ik heb er zin in!

Moo

Jeuhhh!

margriet

Gaaaaaaaaaaaaaaf!! Wist niet dat je NU al ging! Leukleukleuk!!! Heeeele goede reis, geniet ervan, succes met bijtende apen, de 3 hoofdmaaltijden rijsten tussendoortjes van cassave, alle mooie dingen, geweldige cultuur en hopelijk vriendellijke mensen... Oftewel; geniet ervan en maak er wat van! Wacht in spanning al je verhalen af!! Enne, be carefullll!! Xxx

oom Henk en tante Nelly

Beste José, het is helaas niet gelukt om een kaartje te sturen. Oom Henk had van Oma gehoord dat je ging, maar hij had nog twee uitvaarten te doen deze week.
Heel veel plezier!! Geniet er van!

Hartelijke groeten, oom Henk en tante Nelly en de kids

Ger

Hé Jo, hoe kom je bij al die dingen? Heb je dat zelf geregeld/uitgezocht? Klinkt echt vet allemaal.
Succes met al je spullen meezeulen op reis ;-)!

Ikke

Lang leve google :) Via de zoekmachine bij Travel Active uitgekomen, daar kun je zulk soort programma's boeken. Jij fijne tijd nog in Israël!

Marie-Louise

Hoi
Heel veel succes en veel plezier op je reis.Spannend hoor!!!
groetjes tante Wies

Mo

Nu we gehoord hebben dat je de eerste drie weken zo makkelijk op internet kan verwachten we hier binnenkort wel een eerste verslag ;) Bedankt voor het bellen, was gezellig! x

Moo

Leuk leuk jo!! Enjoy it!